0641901919 office@balkanhelicopters.rs

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

SERVIS I PRODAJA VAZDUHOPLOVA

   

SERVIS I PRODAJA VAZDUHOPLOVA

Vaš najbolji partner u procesu odlučivanja kupovine helikoptera je Balkan Helicopters, ovlašćeni servis i diler Robinson  Helicopters-a. Naše, već sada decenijsko, iskustvo je vrlo važno u   sagledavanju vaših potreba i pronalaženja helikoptera i aviona koja će svojim perfomansama i cenom biti za Vas optimalna kupovina.Nove Robinson helikoptere možete detaljno pogledati  direktno  na web stranici proizvođača:

Cena koju plaćate Helimasteru je fabrička cena Robnsona, plus troškovi transporta, carine, te rasklapanja helikoptera pre isporuke i njegovog sklapanja po dolasku u Evropu.

Balkan Helicopters zajedno sa Helimaster školom letenja može vaš helikopter uključiti u flotu za rentiranje, čime će vaša letilica biti u upotrebi, što je uvek bolje od stajanja u hangaru, čime možete značajno pokriti svoje troškove i zaraditi. Sklapanjem ugovora o rentiranju sa nama mi preuzimamo i održavanje letelice u ugovornom periodu. Naši inženjeri, mehaničari i piloti će najbolje oceniti polovnu letelicu, uraditi detaljne preglede i preuzeti dalje održavanje iste.

Balkan Helicopters u svojoj organizacionoj strukturi poseduje organizaciju za održavanje vazduhoplova odobrenu od strane Direktorata za civilno vazduhoplovstvo Republike Srbije, a u skladu sa Part 145 Annex II.

Balkan Helikopters poseduje široku lepezu neophodne ispitno - merne opreme, kao i specijalnih i osnovnih alata za održavanje vazduhoplova.

Centri linijskog i baznog održavanja Balkan Helicopters-a nalaze se u Dobanovcima, Velikim Radincima, Lisičjem Jarku i Kostolcu i ovlašćeni smo za sledeće tipove vazduhoplova:

  • Helikoptere tipa:
    • Robinson R22/R44
    • Robinson R66 Turbine
    • Bell 206
  • Za sve sve jednomotorne i višemotorne klipne avione do 5730kg