SERVIS I PRODAJA VAZDUHOPLOVA

Vaš najbolji partner u procesu odlučivanja kupovine helikoptera je Balkan Helicopters, ovlašćeni servis i diler Robinson  Helicopters-a. Naše, već sada decenijsko, iskustvo je vrlo važno u   sagledavanju vaših potreba i pronalaženja helikoptera i aviona koja će svojim perfomansama i cenom biti za Vas optimalna kupovina.Nove Robinson helikoptere možete detaljno pogledati  direktno  na web stranici proizvođača:

Cena koju plaćate Helimasteru je fabrička cena Robnsona, plus troškovi transporta, carine, te rasklapanja helikoptera pre isporuke i njegovog sklapanja po dolasku u Evropu.

Balkan Helicopters zajedno sa Helimaster školom letenja može vaš helikopter uključiti u flotu za rentiranje, čime će vaša letilica biti u upotrebi, što je uvek bolje od stajanja u hangaru, čime možete značajno pokriti svoje troškove i zaraditi. Sklapanjem ugovora o rentiranju sa nama mi preuzimamo i održavanje letelice u ugovornom periodu. Naši inženjeri, mehaničari i piloti će najbolje oceniti polovnu letelicu, uraditi detaljne preglede i preuzeti dalje održavanje iste.

Balkan Helicopters u svojoj organizacionoj strukturi poseduje organizaciju za održavanje vazduhoplova odobrenu od strane Direktorata za civilno vazduhoplovstvo Republike Srbije, a u skladu sa Part 145 Annex II.

Balkan Helikopters poseduje široku lepezu neophodne ispitno - merne opreme, kao i specijalnih i osnovnih alata za održavanje vazduhoplova.

Centri linijskog i baznog održavanja Balkan Helicopters-a nalaze se u Dobanovcima, Velikim Radincima, Lisičjem Jarku i Kostolcu i ovlašćeni smo za sledeće tipove vazduhoplova:

  • Helikoptere tipa:
    • Robinson R22/R44
    • Robinson R66 Turbine
    • Bell 206
  • Za sve sve jednomotorne i višemotorne klipne avione do 5730kg