sr+381 64 1901919 office@balkanhelicopters.rs

Uloguj se

Prijavi se

Kada napravite nalog, moći ćete da pratite status plaćanja i ostavljate ocene za ture koje ste obišli.
Korisničko ime*
Lozinka*
Potvrdi lozinku*
Ime*
Prezime*
E-mail*
Telefon*
Država*
* Pri otvaranju naloga podrazumeva se da ste saglasni sa uslovima koripćenja i izjavama o privatnosti.

Imate nalog?

Uloguj se
+381 64 1901919 office@balkanhelicopters.rs
sr

Uloguj se

Prijavi se

Kada napravite nalog, moći ćete da pratite status plaćanja i ostavljate ocene za ture koje ste obišli.
Korisničko ime*
Lozinka*
Potvrdi lozinku*
Ime*
Prezime*
E-mail*
Telefon*
Država*
* Pri otvaranju naloga podrazumeva se da ste saglasni sa uslovima koripćenja i izjavama o privatnosti.

Imate nalog?

Uloguj se

Kratak pregled uspešne 2018. godine

Predstavljamo vam

KRATAK PREGLED USPEŠNE 2018. GODINE

Prijatelji i kolege,

Na kraju još jedne godine, osvrćemo se na sve što smo postigli i sa osmehom na licima predstavljamo sve projekte, ideje i ono najbitnije, Vaše zamisli koje smo zajedno ostvarili:

Počnimo od najlepših događaja. Ove godine u helikopteru je zaprošeno pet devojaka! Sa suzama radosnicama svaka od njih je sišla sa oblaka sa prelepim prstenom na ruci. Zatim smo zajedno proslavljali momačke i devojačke večeri, nezaboravnim vožnjama helikopterom. I naravno, dva mladenačka para imali su privilegiju da svoj bračni život započnu plesom po oblacima. Let helikopterom su okarakterisali kao svadbeni poklon za pamćenje!

Slavlja su nezaobilazni deo svačijeg života, a mnogi rođendani su proslavljeni baš u helikopteru! Godišnjice, jubileji, dečiji rođendani, pa čak i punolestva. Veoma smo zadovoljni kada smo deo tako lepog iznenađenja, a osmesi na vašim licima nas još više motivišu da budemo sve bolji!

Trenutno u našoj zemlji vlada vrtoglavi razvoj kulturno-umetničkog programa, kroz razne festivale, manifestacije i sajmove. Sa ponosom se sećamo letačkih avantura sa „Kustendorf“ festivala na Mokroj Gori, „Love Fest“ u Vrnjačkoj Banji , „Hills Up“ muzičkog festivala na Zlatiboru, Drinskoj regati u Loznici, kao i mnogih uspešno realizovanih panoramskih letova u Novom Sadu i Beogradu.

Posebno se osvrćemo na Svetski dan helikoptera, manifestaciju u kojoj smo i mi uzeli učešće, a naravno zahvaljujući vašoj ogromnoj poseti nastojaćemo da sledeće godine bude još bolja.

Ne smemo da izostavimo brojne kompanije koje su organizovale nagradne igre, „team-bulidnig“ akcije i prezentacije različitih proizvoda i usluga, koriteći helikopter kako bi oduzeli dah  potencijalnim klijentima/ poslovnim partnerima.

Snimanja koristeći helikopter u sceni za muzičke i reklamne spotove je i ove godine bilo veoma popularno, a takođe smo snimili kilomtere  dalekovoda, rečnih tokova i izvršili laserska mapiranja zemljišta, kako u Srbiji tako i u regionu.

Najzanimljivija stvar za decu je svakako spektakularni doček Deda Mraza na helidromu u Dobanovcima, gde je oko 150 mališana sa velikim uzbuđenjem dočekalo sletanje helikoptera sa njihovim poklonima.

Takođe želimo da se zahvalimo na saradnji prijateljima iz Car:GO, Comtrade, Go Pro, Guarana, Tehnomanija, NIS, Turistička organizacija Srbije, Turistička organizacija Beograda, Turistička organizacija Novi Sad, Turistička organizacija Loznice, Saobraćajni Fakultet u Beogradu, Gorska služba spasavanja, Pivara Dogma, Atelje vina Šapat, Srpska Trojka, Turističko seosko domaćinstvo Mijailović, Wiener Städtische, Avio Star, Elgra, Air Swisslion, Gala voda, Udruženje mehaničara helikoptera Srbije, Bring poklon paketi, Tango Six, Foto Atelje Zemun, Art Utopia Studio, TDI radio, PLAY radio, radio HIT FM, radio RTI, Kodžić Fashion, Merkur SV alati, Nacionalni klaster bespilotnih letelica, DarkDesign Studio i mnogim drugim pojedincima.

Ovim putem Vam se zahvaljujemo što ste nam dali priliku da rastemo, budemo bolji i gradimo ideju koja je bila na početku samo jedna misao.

 

Želimo Vam sve najbolje u sledećoj godini!

Leave a Reply