Rezervacija ture podrazumeva rezervaciju helikoptera za vreme istaknuto u opisu ture. Broj putnika mora biti najmanje jedan, a najviše tri, sa maksimalnim težinskim opterećenjem od 255 kilograma (bez pilota). Broj putnika ne utiče na cenu ture.
Ukoliko su u pitanju petominutni i desetominutni letovi, naznačena cena podrazumeva cenu karte po sedištu.
NAPOMENA: Po Zakonu o platnom prometu Republike Srbije ne dozvoljava da rezidenti Republike Srbije koriste PayPal za plaćanje prema Balkan Helicopters. Molimo Vas da imate ovo na umu i odaberete neku drugu opciju za plaćanje.
064 1901919
office@balkanhelicopters.rs
Let helikopterom Robinson R44 do Ateljea Vina Šapat i nazad, maksimalan broj putnika je 3. Ukupna težina putnika ne sme da prelazi 255kg, maksimalna težina po putniku ne sme da prelazi 120kg.
Postoji opcija najma helikoptera Robinson R66 (najviše 4 putnika ukupne težine 300kg, ili 3 krupnije osobe), za cenu pošaljite upit.
Pre uplate potrebno je proveriti raspoloživost mesta u vinariji.
Dobanovci, helidrom (Google mapa) – Vinarija Tarpoš (Google mape link) – Helidrom u Dobanovcima
Najmanje 30 minuta pre dogovorenog vremena poletanja.
Po dolasku na helidrom u Dobanovcima naše stručno osoblje povešće vas u obilazak helidroma i odgovoriti na sva vaša pitanja. Pre leta, uz piće dobrodošlice, proći će sa vama kroz bezbednosna uputstva i pravila ponašanja u letelici. Pretpoletna procedura (PPP) ulazi u vreme trajanja leta i uključuje bezbedno ukrcavanje/iskrcavanje putnika i startnu proceduru helikoptera. PPP traje do 5min u poletanju i sletanju.
Polećemo sa helidroma i letimo jugo-istočno, prema Umci. Prelećemo Ibarsku magistralu kod Meljaka, letimo pored Kosmaja pravo do vinarije Tarpoš. Uživaćete u prelepim krajolicima Šumadije, sa pogledom na Bukulju, Venčac i gradove Aranđelovac i Topolu. Nakon planirane pauze, ili ručka, let nazad se odvija po istoj ruti, gde ukoliko niste imali vremena da uživate u dragocenostima ovog kraja, sada ćete moći da nadoknadite.
Doživite očaravajući spoj divnog pogleda u srce Šumadije, tople gostoljubivosti divnog osoblja, ukusne hrane i izuzetnog vina. Uverite se zašto vinariju koja je proglašena za najbolju u 2023. godini i ambijent koji je okružuje mnogi nazivaju srpskom Toskanom.
Jednom rečju doživite Tarpoš!
Na kraju vaše ture održaćemo brifing, da saberete utiske i da saslušamo sve vaše komentare, primedbe i predloge. Želja nam je da neprestano radimo na usavršavanju usluga, da bismo nastavili da pružamo nezaboravna iskustva našim gostima.
